Jump to content

Recommended Posts

image.png.054ae7e2d6c0a93b3592a006f913437a.png

OTP sistemi ( Karakter Güvenliği )  Kapatıp - Açma

Oyuncularımızın Karakterleri sizin olduğu kadar bizim içinde önemlidir.

Emek hırsızlarının önüne geçmek amacıyla OTP sistemi aktif edilmiştir.

Aşağıdaki yönergeleri izleyerek OTP Güvenlik sisteminin nasıl kapatılıp açılacağını öğrenebilirsiniz.

1

Panelden hesabım bölümüne giriş yaptıktan sonra "AYARLAR" sekmesine tıklıyoruz, ve "OTP Ayarını değiştirmek için Eposta adresime OTP kodu gönder." butonuna tıklıyoruz.

1.png.bac394377185da901ec5c17156fa65d8.png

2

Ardından mail adresine gelen OTP Kodu'nu kopyalıyoruz.

2.png.c543c0445645cab8221d3ba30dc4fb5e.png

3

Otp Kodunuz bölümüne mail adresine gelen kodu girerek altındaki item kilit şifresi bölümüne item kilit şifresini giriyoruz.

Ardından "OTP'YI KAPAT" butonuna tıklayarak OTP Disable işlemini tamamlamış oluyoruz.

⚠️ (İtem kilit şifresini bilmiyorsanız buraya tıklayınız : İtem Kilit Şifremi Bilmiyorum)

3.png.ca7a32a8735a73fbbcb9cf47a41bb1bf.png

4

"OTP Disabled" uyarısı gördükten sonra işlemimiz tamamlanmıştır.

4.png.9a26043bfce17316fe9d73abb6aafc58.png

⚠️ Güvenliğiniz için OTP devre dışı yapsanız bile 10 dakika sonra tekrar devreye girer. Ancak son giriş yaptığınız PC'leri güvenli olarak kaydeder ver aynı PC'ler için OTP açmanıza gerek kalmaz.

OTP Nedir ?

OTP sistemi karakterinize giriş yapmış olduğunuz bilgisayarın mc-hd adresini otomatik kaydeder ve başka bir bilgisayarın giriş yapmasına izin vermez

Sıkça sorduğunuz sorular arasında 2.bilgisayardan aynı karakterime giremiyorum iş yerinden giremiyorum gibisinden bunun nedeni OTP aktif olmasıdır. Karakter güvenliğinizi riske atmak isterseniz otp 'yi kapatabilirsiniz.

NOT : Başka servarlarda da aynı ID - ŞİFRE ile giriş yaptıysanız karakteriniz risk taşımaktadır. Emek hırsızları karakterinize girip itemlerinizi çalabilir.

Bunun önüne geçmek için karakter ID - ŞİFRENİZ diğer serverlarla aynı yapmayınız. Sizin için getirmiş olduğumuz OTP Sistemini aktif olarak kullanınız. 

Emekleriniz bizim için çok değerlidir.

Ko4fun Yönetim Ekibi

UYGULAMALI VE DETAYLI ANLATIM İÇİN VİDEO 'YU İZLEMENİZİ ÖNERİRİZ...

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...