Jump to content

Recommended Posts

Clan : FallenAngels

Clan Tür : Mele Ekip

Irk : Karus

Clan Oyuncuları ;

1-) theMithrandir

2-) theMare

3-) theKatzfiel

4-) theVic

5-) theGULUMSECEKIYORUMxD

6-) thePelit

7-) theLuxanna

8-) theForbiddenParadise
9-) theGOGO
10-) theGANT
11-)theNiklausMikaelsoN
12-)theGaladriel
13-)theJinWoo
14-)theKyriel
15-)theCUCEEEE
16-)theARMANI
17-)theHEALATCAMBEKLE
18-)theSAPPPLARRRR
19-)theHOPPALAAAA

Buraya eklemeler yapılabilir ama şuanda net olarak kadro bu şekilde malum yerden geliyoruz yönetim ilgisizliginden vs bıktık daha öncede ko4fun görmüs oynamıstık yogunlukta bile profesyonelce davrandılar kayıtlar kapanmıştı hatırlıyorum, KO4FUN'a gerçekten güveniyor ve seviyoruz bu yüzden ekibimizle burada yer almak istiyoruz, belki burda yazan insanların 2x katında gelenler olucak bizden kalabalıgızdır, YOUTUBE üzerinden yayın kesinlikle yapıcam linklerini buraya bırakıcam fakat KO4FUN sponsor yayıncısı degilim sadece kendi tarzım ve kitlem var bunu bozmak istemiyorum. Tanıtımı görüp katılmak isteyen sohbet muhabbet için varsa her zaman beklerim bir hedefimiz yok amacımız eglenmek ve eglendikce karakterimizin üzerine + lar eklemek maksat her zaman muhabbet herkese başarılar diliyorum katılmak isteyenler özelden yazabilirler offical'de görüşmek dilegiyle.

YOUTUBE İÇİN TIKLA

Bahsettigim youtube linkini buraya bırakıyorum dedigim gibi KO4FUN'da bizde varız sponsor yayıncısı degilim cünkü kendi tarzımız ve kitlemiz var herkese başarılar.

Edited by iSubzero
Posted (edited)
zeyzeyy, 11 saat önce tarihinde yazdı:

hocam warior ihtiyaciniz olur mu eger imkan olursa aranizda bulunmak isterim

xfangels ts adresine geldigin zaman bu yorumu yanıtla direk geleyim kardeşim 
özelden mesaj atılmıyor denedim 

Edited by iSubzero