baskanyokbaktadim Posted March 13, 2025 Share Posted March 13, 2025 (edited) Ben Kimim? Benim için sadece bir oyun değil, bir meydan okuma! Ben mücadeleden korkmayan, PVP’nin hakkını veren, en zoru seçen bir savaşçıyım. Geçmişte birçok sunucuda zirveye oynadım, ama zafer asla yetmedi! Çünkü benim için her yeni sunucu, yeni bir taç demek. ✔ Tecrübeli bir oyuncu – CZ’de kim var kim yok bilirim, hangi skille ne tepki verileceğini ezbere bilirim. ✔ Rakibini tanıyan bir avcı – Düşmanlarımın oyun tarzını çözer, ona göre oynarım. ✔ Kendi ekibini taşıyan lider – Klandaysam en ön safta savaşırım, partideysem sırtımı yere getirmezsiniz. Benim Oyunum, Benim Kurallarım! Ko4Fun’a eğlenmeye değil, oyunu domine etmeye geliyorum. Burada her sunucuda rastladığınız çoluk çocuklarla oynamaya niyetim yok. Burası savaş meydanı, burası gerçeklerin sahnesi! CZ’de beni tek başına görebilirsiniz. Yanıma geldiğinizde iki seçeneğiniz var: ✔ Saygı duyup yol vermek, Ya da kafa tutup ezilmek! Klandaysam en ön saftayım. Farm yaparken arkaya saklananlar, skillerini ezbere basıp savaşanlar, benden uzak durun. Çünkü ben savaşın içinde büyüdüm, oraya aitim. Pusuya yatmam, korkaklık yapmam, savaşırım! CZ’de kimseyi affetmem! Karşımda magesen, warrior’san, rogue’sen fark etmez. Bana fark etmez! Senin ne oynadığın değil, benim nasıl oynadığım önemli. Koşarak gelenler yürüyerek geri dönemez! Neden Ko4Fun? Bir sunucu sadece sistemleriyle değil, oyuncularıyla da efsane olur. Ve ben bu efsanenin bir parçası olmaya geliyorum. Burada kim PVP’nin hakkını verecek, kim kaçacak göreceğiz. Çünkü burada: ✔ Skill’in varsa kazanırsın. ✔ Korkaksan CZ’ye bile giremezsin. ✔ Şov yapan değil, oynayan konuşur. Şimdiden söylüyorum, Ko4Fun’un en iyi oyuncusu kim olacak? Bunun cevabını 14 Mart’tan sonra herkes öğrenecek. Beni görenler rakiplerini unutacak, adımı ezberleyecek! Rakiplere Son Mesaj! Buraya gelen herkesin bir hayali var: En iyisi olmak! Ama şunu unutmayın: "En iyisi olacağım" demekle olunmuyor! CZ’de göreceğiz bakalım, kaçınız gerçekten savaşçı, kaçınız potla ayakta duruyor? Klan savaşlarında kim lider olacak? CZ’de kim durdurulamaz olacak? Baskınlarda kim kaçacak, kim ayakta kalacak? Soruların cevaplarını ben vereceğim. Çünkü ben geldiğimde, kazanan taraf belli olacak! Ko4Fun’un efsanesi olmaya geliyorum. Ya benimle olursun, ya da yolumdan çekilirsin! 14 Mart’ta savaş meydanında görüşürüz! Edited March 13, 2025 by baskanyokbaktadim Link to comment https://forum.ko4fun.net/index.php?/topic/43994-baskanyokbaktaidm-rogue/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts