killer1453tr Posted April 26 Share Posted April 26 1. EXP Eventleri Düzenlenecek: Her hafta belirli günler %20-%30 exp boost etkinlikleri olacak. 2. Büyücü, Priest, Rogue, Warrior Ayrımı Olmadan Destek: Irkımızın her class’ı değerlidir, tüm class’lar için eşit destek sözü veriyorum. 3. PK Bölgelerine Buff ve Scroll Desteği: CZ ve Ronark’ta aktif savaşanlara buff ve scroll yardımı yapılacak. 4. Yeni Başlayanlara Yardım Paketi: Oyuna yeni başlayanlara belirli bir miktarda pot, sc ve starter para desteği sağlanacak. 5. Haftalık Toplantı: İstek ve şikayetlerinizi dinlemek için her hafta açık toplantı düzenlenecek. 6. Boss Kesim Organizasyonları: Irkımızı güçlendirmek için birlikte boss kesip dropları adaletli bir şekilde paylaşacağız. 7. CZ Farm ve Defense Planlaması: Farmcıları korumak için CZ’de aktif defense partileri kurulacak. 8. Adaletli ve Saygılı Yönetim: Krallık makamı kişisel çıkar için değil, ırkın birliği için kullanılacak. Herkes söz hakkı bulacak. 9. Sürpriz Etkinlikler ve Yarışmalar: İrili ufaklı yarışmalarla oyunculara hediye ödülleri dağıtılacak. 10. Irkımıza Saygı ve Değer: Herkese eşit mesafede, adil ve şeffaf bir krallık sözü veriyorum. Savaşta da barışta da yanınızdayım! Quote Link to comment https://forum.ko4fun.net/index.php?/topic/45332-kral-adayimiz-karus-votenomadc-oylarinizi-bekleri%CC%87z/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts