GmMiracle Posted December 26, 2025 Share Posted December 26, 2025 KO4FUN 2FA Güvenlik Güncellemesi Hesap güvenliğiniz bizim önceliğimiz google_auth.mp4 KO4FUN olarak Knight Online PVP dünyasında hesap güvenliğini en üst seviyede tutmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda İki Faktörlü Doğrulama (2FA) sistemimiz güncellenmiştir. 2FA Sistemi Nasıl Çalışır? 2FA, hesabınızda kritik güvenlik işlemleri sırasında ekstra doğrulama sağlar. Önemli: Hesabınızda Google Authenticator 2FA aktifse,OTP’yi devre dışı bırakmak istediğinizde Google Authenticator doğrulama kodunu girmeniz zorunludur. Yeni 2FA Sistemi Yeni 2FA açacak oyuncular: Sadece Google Authenticator ile 2FA aktif edilebilir. SMS / WhatsApp ile yeni mobil doğrulama açılması kapatılmıştır! Daha önce SMS / WhatsApp doğrulama aktif eden oyuncular: Mevcut SMS / WhatsApp doğrulamanız geçerlidir Dilerseniz ticket oluşturarak bu doğrulamayı iptal ettirebilirsiniz. İptal sonrası panelden Google Authenticator 2FA aktif edebilirsiniz. Google Authenticator Avantajları Daha yüksek hesap güvenliği Tek kullanımlık, sürekli değişen doğrulama kodları OTP kapatma işlemlerinde ekstra koruma Global güvenlik standartlarına uygun sistem 2FA Ayarları Kullanıcı Paneline Git Önemli Hatırlatmalar Google Authenticator aktifken, OTP kapatma işlemi doğrulama kodu ister. Yeni SMS / WhatsApp doğrulama açılamaz! Eski mobil doğrulamalar hesap sahibi tarafından ticket oluşturulup talep edilmeden kapatılmaz! Hesap güvenliği oyuncunun sorumluluğundadır! Google Authenticator Kurulum Adımları Adım 1 - 2FA Doğrulamasını Şimdi Ayarla butonuna tıklayınız. Adım 2 - E-posta Doğrulama Kodu Gönder butonuna tıklayınız. Adım 3 - E-postanıza gelen OTP kodunu yazıp doğrulama yapınız. Adım 4 - Google Authenticator telefonunuzda yüklü değil ise ilgili mağazalardan (Google play store ya da App store)dan indiriniz. Eğer telefonunuzda Google Authenticator yüklü ise uygulamayıp açıp + tuşundan alttaki QR kodunu okutup hesabınıza bağlayınız. Bağlantı işlemini yaptıktan sonra Google Authenticator üzerindeki KO4FUN isimli 6 haneli kodu alttaki alana girip 2FA etkinleştiriniz. KO4FUN YÖNETİM EKİBİ Link to comment https://forum.ko4fun.net/index.php?/topic/54180-ko4fun-google-authenticator-%C3%A7ift-fakt%C3%B6rl%C3%BC-do%C4%9Frulama/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts