Jump to content
    • Selamlar  ,    KO4FUN İçerisinde ınt priest ve hibrit priest aktif değildir. Oyunda STR 255 priest yaparak hasar artışı alıp Battle priest yapabilirsiniz ancak 255 altında STR puanına sahip priest hasar artışından yararlanamaz.  Bu sebeple , 255 str vermeniz gerekir.  
    • Herkese merhaba, güncel knight da uygulanabilen int bp yi Genesis de denemek istedim ve priestimin int değerini 255, str sini 106 yaptım. Elimde de +7 Smite Hammer var ama karakter hala str den hasar artışı alıyor ve bu nedenle zayıf kalıyor. Güncel knight da olan priestin int puanından hasar artışı alması KO4FUN' da yok mu? Eğer böyle bir durum varsa uyarısı bir yerde var da ben mi göremedim?
    • 1 Ağustos Tarihli 5. Akademi Sunucusunda  15:00 21:00  23.00 cr lerini yapmaya özen göstererek 10 günlük akademide ortalama bir karakter dizebilirsiniz. rehberlerimde ve yayınlarımda belirttiğim gibi  ko4fun'da oynayarak güzel bir karakter elde edebilir hatta ekstra kazançlı da çıkabilirsiniz
    • Selamlar,   Dün aktif oynadığım mage karakterim için pathos paket kırdırdım, kırdırırken de atak ve mage olarak seçip kırdırdım ancak sabit döndüğüm slotta moblara vurduğum damage'nin hiç değişmediğini farkettim, acaba mage için pathos çalışmıyor olabilir mi?
  • Create New...